Jak zůstat šik i na podzim

bunda ze zadu_orez-min

Jakou svrchní vrstvu obléct na podzim? Vše záleží na počasí! Někdy je nutné vytáhnout klasické zimní oblečení mnohem dříve, než příchod nejchladnějšího období roku ohlásí kalendář, jiné dny vysvitne sluníčko a v teplém kabátu či bundě byste jen zbytečně pařili. Proměnlivé podzimní počasí přímo vybízí k vyzkoušení mnoha stylových variant, některé užijete během teplejších dnů a jiné i do sychravého počasí. Tak pojďme na to!

Sportovní sako

sako-min

Jak dodat neformálnímu oblečení šťávu a odlišit se od šedivého davu? Oblečte si obyčejné sportovní sako nebo blejzr! V obchodech najdete nepřeberné množství barev, vzorů i materiálů, stačí váš šatník obohatit jen o pár kousků a hned máte originální a elegantní outfit kdykoliv po ruce. Že je na sáčko přece jen už trochu zima? Nevadí, vezměte si pod něj svetr! Taková kombinace vypadá vždy dobře a chladno vám v ní určitě nebude.

Bundy

bundy-min

Zdá se vám sako s klopami příliš formální? Zkuste vsadit na vypasovanou bundu ve stylu období 2. světové války! Přestože čtyřicátá léta minulého století jsou už dávno ta tam, tento kousek je zcela nadčasový a uděláte s ním parádu i teď. Aby také ne. Lidé pořád milují staré filmy, válečné hrdiny a vše, co jim je připomíná. Tak neváhejte a proměňte se v klasického amerického hezouna i vy!

Kožené bundy

kozene bundy-min

Líbí se vám drsňácký vzhled? Pak ve vašem šatníku rozhodně nemůže chybět pořádná kožená bunda. I v tomto případě máte na výběr hned z několika stylů - od těžkých leteckých modelů, až po těsné motoristické bundy. Nahoďte je na sebe a vaše divoká jízda může začít. Born to be wild! 

Džínové bundy

dzinove bundy-min

Pro všechny milovníky džínoviny máme velmi dobrou zprávu: bundy z tohoto nesmrtelného materiálu jsou opět v kurzu a navíc dostupné v mnoha různých stylech a střizích. Dejte ale pozor, ať to se vší tou džínovinou moc nepřeženete. Když už si vezmete bundu, raději zapomeňte na kalhoty ze stejného materiálu. Kombinace s tmavými džínami sice nemusí být vůbec špatná, pokud si ale nejste stoprocentně jisti svými stylistickými schopnostmi, raději se do míchání džínového oblečení nepouštějte. Stačí jeden malý přešlap a místo moderně oblečeného chlapíka se rázem proměníte v ukázkového veksláka. Větší sázkou na jistotu je kombinace s plátěnými nebo manšestrovými kalhotami. 

Zapínací svetry

svetr-min

Každý mladý muž by měl mít ve výbavě jeden volný, tlustý vlněný , ať už se zapínáním na knoflíky nebo na zip. V chladných podzimních dnech vás pěkně zahřeje a pro vaši přítelkyni bude jeho příjemný materiál jen dalším důvodem k tomu, aby se k vám pořádně přitulila.

Líbilo? Můžete sdílet, děkujeme :-)